|

Film-front – Silent Hawk

“Film-front” című sorozatunk segítségével a katonai eszközöket, használóikat, valamint azok mindennapjait és bemutatóit tárjuk néhány naponként Olvasóink elé egy-egy hosszabb, rövidebb videóanyag segítségével.

Némi szünet után újra itt a HTKA Film-front! Ezúttal egy olyan videót mutatunk be, melyen az Oszama bin Laden elleni elhárító-akció főszereplője, az UH-60 Black Hawk átalakított változata szerepel. Íme:

httpv://www.youtube.com/watch?v=elZ5iYaHiOk

5 hozzászólás “Film-front – Silent Hawk”

  1. Hát ez az előzőekhez képest kissé rövidre sikerült. :\
    Egyébként van egyáltalán valódi fénykép ezekről a gépekről, vagy csak én nem találom őket? Mármint olyan, ahol egy darabban vannak, és nem apró darabokban egy pakisztáni ház udvarán.=)

    Mindenesetre el kell ismerni, egész jól titkolták/titkolják a dolgot, pedig a mai világban nem nehéz suttyomban fényképezni.

  2. A pakisztáni hatóságok lehetővé tették kínai katonai szakértőknek, hogy tanulmányozzák az Oszama bin Laden megölésekor lezuhant, lopakodó technológiával ellátott amerikai helikopter roncsait, pedig a CIA kifejezetten kérte, hogy ne tegyék – jelentette vasárnap a Financial Times.