|

Óriási monstrum járt Magyarországon!

Kecskeméten hétfőn kezdődött és mintegy két héten át tart a Load Diffuser 2010 amerikai-magyar légiharcászati gyakorlat, melyre az Ohioi Nemzeti Gárda nyolc F-16-ossal és a hozzájuk tartozó kiszolgáló személyzettel érkezett.

Ezen képeken az amerikai katonák egy részét hazánkba szállító hatalmas Lockheed C-5 Galaxy teherszállító repülőgépet vehetitek szemügyre.

Fotó: MH KKK

Forrás: honvedelem.hu

12 hozzászólás “Óriási monstrum járt Magyarországon!”

  1. Én szerintem nekünk an-225 kellene hogy az afganisztánban szolgáló hadseregünknek el tudjuk szállítani az uj merci kamionokat egy fordulóval.És ideje lenne már űrprogramot is létrehozni.Nem maradhatunk el a nyugattól.Szégyen-gyalázat.

    Tényleg ma az jutott eszembe hogy hova lettek az F-117 Nighthawkok.Valaki lásson már el ez ügyben infókkal.Mióta lelőttek egyet a szomszédban már a kutya sem ír róluk.Előre is köszi.

  2. @HindTheBest

    Ha jól emlékszem 2007 végétől deaktiválták az összeset, és a döntéssel párhuzamosan még pár gépet más típusokból, hogy a meglevők többet repülhessenek. Párat szét is kaptak a F-117-ből, a többi valamelyik bázison asszem hangárokban áll.