|

Top Gun 2: Erre cseréli Maverick a Tomcatet?

Már javában folynak a Top Gun folytatásának előkészületei, emiatt nem meglepő, hogy újra és újra némi hírmorzsába botlik az ember a világháló bugyraiban. Ezúttal képek kérültek fel a netre, melyek állítólag a Pete “Maverick” Mitchel filmbeli gépét ábrázolják.

Azt már júniusi írásunkban pedzegettük, hogy a “Top Gun: Maverick” címmel érkező folytatásban Tom Cruise karaktere minden valószínűség szerint egy F/A-18F Super Hornet vadászbombázót repül ezúttal, melyet a most megjelent képek is megerősítenek.

A Joseph Kosinski által (akivel Cruise a Feledés című sci-fiben dolgozott már együtt) rendezett film 2019 júliusában kerül a moziba, és cselekményét is csöpögtették a közelmúltban, a drónok térnyerése és a hús-vér pilóták szükségessége áll majd a középpontban. Kíváncsian várjuk, hogy a “Lopakodó” filmben (is) elsütött konfliktust milyen oldalról közelíti meg majd a Top Gun 2. része.

A film érkezéséig pedig csemegézzetek a HTKA Webshopban, ahol akciós áron válogathattok a Top Gun szlogenes bögrékből! >>>>>