|

Top Gun 2: Megvan Maverick gépe?

Pont egy hónapja boncolgattuk a Top Gun folytatásának információmorzsáit, melyek a napokban további adalékokkal bővültek.

A „Top Gun: Maverick” címmel érkező folytatás forgatásának első napján a legendás „Feel the need” felirattal posztolt egy képet Pete „Maverick” Mitchel karakterét játszó Tom Cruise hivatalos Twitter oldalán, melyen „díszmagyarba” öltözve látható. A legendás hajózóruha és sisak mellett azonban érdemes egy pillantást vetni a kép hátterében álló F/A-18F Super Hornet vadászbombázóra, mellyel eldőlni látszott 3 hónappal korábban boncolgatott kérdésünk: a US Navy melyik hadrendben álló típusát repüli majd a Top Gun-ba oktatóként visszatérő Maverick.

Forrás: Twitter ,

A Joseph Kosinski által (akivel Cruise a Feledés című sci-fiben dolgozott már együtt) rendezett film 2019 júliusában kerül a moziba, és cselekményét is csöpögtették a közelmúltban, a drónok térnyerése és a hús-vér pilóták szükségessége áll majd a középpontban. Kíváncsian várjuk, hogy a „Lopakodó” filmben (is) elsütött konfliktust milyen oldalról közelíti meg majd a Top Gun 2. része.

A film érkezéséig pedig csemegézzetek a HTKA Webshopban, ahol akciós áron válogathattok a Top Gun szlogenes bögrékből! >>>>>