|

BRÉKING! – Képek jelentek meg a HTKA Block 5.0-ról

Rossz minőségű, de egyértelműen valódi és így bizonyító erejű képek jelentek meg a kétes haditechnikai körökben működő HTKA magazin Block 5.0 prototípusáról.

A nyugati média kétkedően fogadta a hírt, miszerint december harmadikán szolgálatba áll a Haditechnikai Kerekasztal ötödik generációja, de a napokban egyértelmű bizonyítékok szivárogtak ki egyelőre ismeretlen forrásból arról, hogy a fejlesztés valóban a végéhez közeledik.

A Block 5.0 főoldalának egy részlete. Jobb oldalt kivehető a szintén csoporthoz köthető Radarfigyelő oldal doboza ,

A Haditechnikai Kerekasztalról már 2011-ben sejthető volt, hogy valami titkos fejlesztést folytat a háttérben, amely később felboríthatja a haditechnikai újságírás ezen szegmensének erőviszonyait, azonban a tényszerű hivatalos bejelentésig egészen 2012 januárjáig várni kellett.

Ha minden igaz, akkor az új generáció fórumrészlegét látjuk éppen, bár elég rossz minőségű a felvétel ,


A szélsőséges haditechnika-szeretetéről elhíresült oldal szerkesztősége akkor 2-3 hétre jósolta az új generáció bevezetését, azonban – úgy tudni, hogy a technológia komplexitásából fakadóan – ez nem történt meg. Azóta csak elvétve lehet a projektről hallani, illetve rengeteg találgatás látott napvilágot a fejlesztéssel kapcsolatban, például egyes pletykák szerint a J-20 ötödik generációs kínai vadászgépet fejlesztő mérnökgárda is közreműködik a Block 5.0 készítése során, illetve, hogy az új oldal tesztjeit földalatti szervertermekben végzik, bár ezekre utaló bizonyítékok egyelőre nem került elő.

A fenti képet egy dél-ázsiai zárt média-expón készítette egy beszivárgott oknyomozó riporter. Ha az információink helyesek, akkor a HTKA standján többek között az új generáció mobilbarát képességeit is demonstrálták ,

41 hozzászólás “BRÉKING! – Képek jelentek meg a HTKA Block 5.0-ról”

  1. Pontosítok: És ha ezeket a képeket találta a Curi a Marson? ahh tudom sz*r poén, megyek a sarokba.:)

    Én párhuzamot vélek felfedezni Dec 21.-e és a HTKA szervezkedése körül. Hmmm… Csak nehogy fekete lyukat nyissatok a Block 5-el a Földön, mert akkor annak súlyos Armageddon lesz a vége :D.

  2. Ez biztos Photoshop. Vagy ha mégis létezik, akkor látszik hogy amerikai oldalakról másolták, a harmadik fotón látszik is az F-22 és az F-35. Az első kép bal alsó sarkán pedig látszik, hogy az oroszoktól is átvettek ezt-azt. Na majd néhány nap múlva úgyis lesznek jobb képek is, ha tényleg létezik.

  3. Egy meg nem nevezett helyen tartott biztonsági konferencia után iráni és észak koreai kiberbiztonsági szakemberek egyöntetű véleménye, hogy a HTKA Block 5.0 egy MOSSAD által generált médiahack és valójában a Stuxnet legújabb verziójának terjesztésére szolgál.
    Ali Hamenei ajatollah (Hogy a jázminillatú hurik csókolják meg a lába nyomát) ennél diplomatikusabban nyilatkozva azt mondta jelenleg még vizsgálják a HTKA új motorjában rejlő esetleges veszélyeket, de azt is világossá tette hogy több a perzsa államot gyalázó hitetlen fórumozóra fatvát adtak ki, a részletes listát később a FARS News Agency közli.

  4. Komolyan mondom elmentek ti a jó édes… cukorsüveg készítő mesterember inasának.
    Hogy a mikulás is feküdne be egy megyei kórházba csípőprotézist berakatni.
    Ennyire elkapott mindenkit az ajándékozás? De pont vizsgaidőszakra.

    molni is igazán várhattál volna az irománnyal egy-két hónapot

  5. molnibalage szerint: 2012. december 3. hétfő @ 23:17

    Szerintem várj a közzététellel Karácsonyig. Akkor mindig leáll a HTKA, egy hétig nem lesznek új hírek. De így lenne mit olvasni, lenne miről kommentelni. Most képzeld el, egy hétig csak a cikkedről fog szólni a HTKA…

  6. @Terminator

    Olyan sokan és hosszan lehet kommentelni, ahogy csak akarod. 300 oldalt mire végigolvassa itt bárki – főleg a tartalom összetettséges és a mellékletek miatt is – az több hét. Tehát karácsonykor is lehet pont olyan aktív a bejegyzés majd, mint megjelenés után.

    Vagy fogalamazzunk úgy, hogy idén korábban jött a Mikulás. :)

  7. Nyugalom, nem 21-én startolt a Block5, hanem jóval előbb :)

    Az F-15 cikk pedig még ma kirepül, hiszen ahogy molni is írta készen van, és nem épp egy estés olvasmány – szóval úgy érzem sokáig kap majd kommenteket így is.

    Az egyik Tico meg már kihajózott Norfolkból, szombaton érkezik :)

  8. Igen kész az F-15 cikk – már a mi bejegyzésünk is róla, szóval nemsokára landol @ htka.hu :)

    A Ticonderogás cikket az egyik szokásos cikk idősávunkra, azaz szombat délelőttre tervezem. (Péntek késő délután nagyobb film-front lesz GrGLy munkássága révén, így az már foglalt.)

  9. „A mai napon elszórtan F-15 Eagle várható az egész ország területén, azonban pénteken a nyugat és észak-kelet irányból érkező ciklonok miatt erős Film-Front hatást tapasztalhatunk, de másnap reggelre kitisztul az ég és végre beköszönt a haditengerészeti Ticonderoga is.”