|

Fejlemények a HTKA Hír- és Cikkíró Verseny háza táján

Örömmel jelentjük be Olvasóinknak, hogy egyre többen látnak fantáziát a HTKA által indított Hír- és Cikkíró Versenyben. Ezen helyzetjelentő írás apropójául az szolgál, hogy egy komoly támogató jelezte részvételi szándékát a verseny lebonyolításában.

A korábbi megkeresés, illetve a napokban lefolytatott egyeztetések után a HTKA Lapcsoport szerkesztősége örömmel jelenti be, hogy a hazánkban is jól ismert Gripen vadászbombázó gyártója, a Saab AB magyarországi képviselői támogatásukról biztosították szerkesztőségünket. A svéd vállalat részéről felajánlották, hogy segítenek a cikkíró kategóriában benyújtott pályázatok elbírálásában, továbbá azt is, hogy az általuk kifejlesztett és gyártott haditechnikai termékekről írt legjobb három típusismertető/cikk írója számára biztosítanak egy-egy ajándékcsomagot, melyben naptár, laptop tok, egér, továbbá egy Fighter Magazin lesz megtalálható. (A Saab termékeiről ide kattintva olvashatsz angolul: légi, vízi, szárazföldi megoldások.)

A Saab AB Magyarország facebook oldalát erre a linkre kattintva érhetitek el.

Emellett természetesen továbbra is fennáll a HTKA Lapcsoport által korábban kihirdetett díjazás, mely értelmében minden dobogós helyezett HTKA-s ajándékcsomagot kap (póló, bögre, paracord karkötő), továbbá a győztesek számára egy-egy makett is a jutalom része lesz.

Amennyiben Te is szeretnél indulni a nyereményekért, vagy csak szeretnéd megmutatni a világnak eddig rejtegetett írói vénád, akkor ne habozz, jelentkezz gyorsan! Részleteket ide kattintva olvashatsz! (Az eredeti kiírásunkban jóakaró olvasók hiányosságokat vettek észre a publikálási folyamat kapcsán. Erre a linkre kattintva olvashatsz a lektorálási, engedélyeztetési folyamatról.)

33 hozzászólás “Fejlemények a HTKA Hír- és Cikkíró Verseny háza táján”

  1. Köszönjük SAAB AB

    Na látjátok ezért szeretem én a Svédeket és ezért szeretem a Gripent mert egy ekkora nagy válallat ilyen ajánlatott tesz egy ilyen „kis” netes oldalnak.
    Szerintem ezt is felfoghatjuk úgy mint egy gazdasági ellentételezést a Svéd fél részéről azért mert az államunk megelégedéssel további 10 évet szavazott meg a világ egyik legjobb 4+ gépének szóval már csak a szlogen hiányzik a végéről ami újságok hátoldalán szokott szerepelni

    Az igazi függetlenség
    Gripen a nemzet szárnyai:D

  2. OFF:

    ” zárolták a fiókomat?”

    Egy utasszállító gépekkel foglalkozó magyar portálon van ilyen hogy egyszer csak nem tudsz belépni, vagy betudsz, de nem tudsz írni vagy nem férsz hozzá a fórumokhoz. Náluk ez egy büntetési forma vagy moderáció lehet, de nem írják le hogy büntetést kaptál és hogy miért. A felhasználó meg nem tudja hogy mi történt. Remélem a HTKA moderációnál majd megírja a felhasználónak a regisztrált emailcímére hogy mit vétet, hol és mikor és mit kapott ezért büntetésként.

    ON.

  3. Szerintem azoknak a kommentelőknek – köztük nekem is – akik más lapban vagy site-on stb. már publikáltak erkölcsileg nem illik, hogy beszálljanak a versenybe. Nekem is tetszenek a SAAB ajánlatok, de erkölcstelennek érezném, ha versenybe szállnék, pedig vagy 2 tucat cikkem – rövid írásom van kiadatalan és érdekes.

  4. kelepisti: ugye már máskor is kifejtetted, hogy több helyre is írsz, nem akarsz még ide is írni, mert erkölcstelennek érzed. Ezen verseny mindenki számára nyitott és mindenkit fogadunk, persze te és aerophyl más ligában játszotok :)

    Ennek a versenynek nem csak az a célja, hogy írjanak, pontozzuk, közzétesszük, díjazzuk. Hanem célunk, hogy versengést szítsunk az olvasók között, ezzel motiválva őket arra, hogy ha van olyan típus, amit szívesebben megismernének, utánaolvasnának, akkor azt most tegyék meg és talán még némi szerény ajándék is jár érte cserébe, plusz érezhetik az érzést, hogy ők is nyújtottak valamit az Olvasóközönség és a HTKA számára. :)

  5. Tcat:

    konkrétan azt írta ki a bejelentkezésnél, hogy zárolva van fiókom.

    De mindegy megoldottam, amit akartam megtudtam . nem ti tiltótatok le.

    (még nevettem is, hogy kiket fogtok majd kizárni az új szabályok miatt, én meg már 1 hónapja nem írtam ide, ezért lepődtem meg)

    „Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve”

  6. Kele!

    Sírva kérlek felejtsétek már el azt, hogy „erkölcstelen”. Egy szabadúszó oda ír, ahova akar!!!! Ez csak az hazai kispályás hozzáállás, hogy „erkölcstelen”, külföldön teljesen természetes, hogy egy szerző 5-10 helyre dolgozik. Ezért szabadúszó. Oda ír, ahol megfizetik. Pont.

    Üdv: Devil

  7. OFF

    Egyszer már kérdeztem de nem kaptam rá választ ezért újra megkérdezem:
    Attól igazam lesz,hogy ha a mondandóm végére odaírom a „Pont” szót?
    Miért kell ez az arrogancia?Attól,hogy molni ilyen(sokszor én is igazat adok neki)nem kell mindenkinek ilyennek lennie.

    ON

    Szerintem kelepisti arra gondol,hogy ez a verseny alapvetően nem profi szabadúszóknak lett kitalálva hanem amatőr műkedvelőknek(ADMIN ha nincs igazam javíts ki)emiatt valóban sportszerűtlen egy vérprofinak megmérkőzni a kispályásokkal.

  8. Kedves Devil. Igazad van.
    Azonban a HT-nál éves szerződésem van, tehát saját normáim szerint ezért nem írok máshova. Gondolom több közös ismerősünk – akár írásbeli, akár szóbeli „getlamen agrement” is – ezért marad meg saját lapjánál. Szerintem Te is. Saját honlapunk az más..
    A HTKA-t szeretem olvasni és kommentelgetni. Gábor blogját olvasom, de ritkán írok,a Tiedet meg szintén kedvtelve olvasom :)

  9. Urak!

    Nem bazirgálni akarom a társaságot és nyilván a szerződés egy külön dolog. Azzal, hogy kispályás, természetesen nem a teljesítményre céloztam.
    Csak unom kissé, hogy itthon erkölcstelen az, ami külföldön természetes. Egy AFM-et nem zavar, ha a szerzőjük pl. a Combat Aircraft-ben is publikál és viszont. Ezen kéne már túllépni.

    Devil

  10. Nocsak, egy gripen tűnt fel a jobb felső sarokban. Gondolom nem véletlenül :)

    A raptor-os verzió nekem jobban tetszett. De lehet hogy csak a szimmetria miatt. A régi fejléc elérhető még valahol? Mindig csak a változást veszem észre és nem emlékszem az előzőre. thx.

  11. Szerintem kelepisti lehet, hogy csak rosszul fogalmazta meg magát. El tudom képzelni, hogy ő a fair playre gondolt, illetve a lelkiismeret faktorra, hogy a több lapba is rendszeresen írók, a szakzsargont akár több nyelven is betéve tudó, komoly írói kompetenciákkal rendelkezők, a közösség által már ismert és elismert személyek átengedjék ezt a versenyt az olyanok számára, akik talán eddig egy hozzászólást nem írtak a témakörben, de lelkesek (és szükségük van egy laptoptokra és egy makettre, ha már modernizált T-72-est nem lehet nyerni :-) ).

    Szóval most tulajdonképpen kacifántosan leírtam azt, amit dudi.

  12. A Gripen valóban ott van már péntek reggel óta. Csak az oldal gyorsítótárazása végett a böngészőkben szerintem nem frissül rendesen a képi tartalom, hiába lett kiürítve a Gripi berepülésekor… Nyomogassatok F5-öket, azzal elő kell jönnie :)