|

HTKA közlöny

Lépésről lépésre fejlődik a Haditechnikai Kerekasztal, ebben nem kis szerepe van Olvasóinknak, főként azon Látogatóinknak, akik kommentelnek is. Újabb jelentős számot értünk el, köszönhetően Nektek! :)

Haditechnikai témákkal foglalkozó weboldalunk szerkesztőgárdája a kezdetek óta arra törekszik, hogy családias hangulatot teremtsen az oldalon. Ebben fontos szerepe van a kommentelési lehetőségnek, melynek köszönhetően lehetőség van a hírek, cikkek értékelése mellett új információk megosztására is. A közkedveltebb témáknál nem ritka a 100 fölötti hozzászólás sem, de egyes esetekben a határ a csillagos ég. :)

2010 augusztusában beszámolhattunk róla, hogy komoly forgalmat generálva a hozzászólások száma átlépte a 20 000-t, januárban pedig már 30 000-nél tartottunk , míg május végén pedig már a 40 000 kommentet mutatott a számláló. Nos, örömmel jelentjük, hogy elérkeztünk az 50 000. kommenthez is.

A jubileumi hozzászólás doca nevéhez fűződik, melyet a “Gázába a Török Haditengerészet védelmével” című bejegyzésnél követett el. Gratulálunk!

Ígérjük, törekszünk, hogy a HTKA tovább folytassa dinamikus fejlődését, igyekszünk minél jobban bevonni Titeket az oldal fejlesztésébe. Addig is látogassátok a HTKA-t és a Radarfigyelőt, valamint a Facebook oldalainkat is, továbbá iratkozzatok fel a hírlevelünkre, melyet Hírbombázó néven nemsokkal a bejegyzés alatt találtok vagy ezen a linken érhettek el.

6 hozzászólás “HTKA közlöny”

  1. Gratulálok!
    Teccik a hangvétel, a minőség. Ajánlom ismerőseimnek is. Egy-egy típus ismertetésénél nem lenne baj, ha fullos technikai leírás is lenne maroklőfegyvertől a ballisztikus rakétáig legalább hivatkozás szinten…

    Jók vagytok. Tovább többre, magasabbra! :)