|

Szerkesztőségi közlemény

Lépésről lépésre fejlődik a Haditechnikai Kerekasztal, ebben nem kis szerepe van Olvasóinknak, főként azon Látogatóinknak, akik kommentelnek is. Újabb jelentős számot értünk el, köszönhetően Nektek! :)

Haditechnikai témákkal foglalkozó weboldalunk szerkesztőgárdája a kezdetek óta arra törekszik, hogy családias hangulatot teremtsen az oldalon. Ebben fontos szerepe van a kommentelési lehetőségnek, melynek köszönhetően lehetőség van a hírek, cikkek értékelése mellett új információk megosztására is. A közkedveltebb témáknál nem ritka a 100 fölötti hozzászólás sem, de egyes esetekben a határ a csillagos ég. :)

2010 augusztusában beszámolhattunk róla, hogy komoly forgalmat generálva a hozzászólások száma átlépte a 20 000-t, idén januárban pedig már 30 000 kommentet mutatott a számláló. Nos, örömmel jelentjük, hogy ezúttal a 40 000. is megszületett.

A jubileumi hozzászólás snakeye nevéhez fűződik, melyet a “A T-50 lett a befutó Indonéziában” című bejegyzésnél követett el. Gratulálunk!

A top 25 kommentelő @ 2011. május 27-én, 23:45 magasságában

A top 25 kommentelő @ 2011. május 27-én, 23:45 magasságában. A dobogós helyekben nem történt változás… :) ,

És mert a múltkor többen is kérdezgettétek a saját hozzászólásszámotokat, ezért a teljes lista is letölthető ezen a linken.

Ígérjük, törekszünk, hogy a HTKA tovább folytassa dinamikus fejlődését, igyekszünk minél jobban bevonni Titeket az oldal fejlesztésébe. Addig is látogassátok a HTKA-t és a Radarfigyelőt, valamint a Facebook oldalainkat is, továbbá iratkozzatok fel a hírlevelünkre, melyet Hírbombázó néven nemsokkal a bejegyzés alatt találtok vagy ezen a linken érhettek el.

9 hozzászólás “Szerkesztőségi közlemény”

Fórum hozzászólások

There are no comments in the forum topic that is associated with this post.