|

HTKA közlemény – újabb mérföldkő

Lépésről lépésre fejlődik a Haditechnikai Kerekasztal, ebben nem kis szerepe van Olvasóinknak, főként azon Látogatóinknak, akik kommentelnek is. Újabb jelentős számot értünk el, köszönhetően Nektek! :)

Haditechnikai témákkal foglalkozó weboldalunk szerkesztőgárdája a kezdetek óta arra törekszik, hogy családias hangulatot teremtsen az oldalon. Ebben fontos szerepe van a kommentelési lehetőségnek, melynek köszönhetően lehetőség van a hírek, cikkek értékelése mellett új információk megosztására is. A közkedveltebb témáknál nem ritka a 100 fölötti hozzászólás sem, de egyes esetekben a határ a csillagos ég. :) (Csak néha ne szállnának el az indulatok is a csillagos égig… – Tcat)

2010 augusztusában beszámolhattunk róla, hogy komoly forgalmat generálva a hozzászólások száma átlépte a 20 000-t. Nos, örömmel jelentjük, hogy ezúttal újabb jeles mérföldet könyvelhettünk el, megvan a 30 000. komment! (A negyvenezredikre majd készülünk már valami meglepivel :) – Tcat)

A jubileumi hozzászólás Wolfrick nevéhez fűződik, melyet a „Mit tudunk a J-20-ról?” című bejegyzésnél követett el. Gratulálunk!

Ígérjük, törekszünk, hogy a HTKA tovább folytassa dinamikus fejlődését, igyekszünk minél jobban bevonni Titeket az oldal fejlesztésébe. Addig is látogassátok a htka.hu-t, a Facebook oldalunkat és iratkozzatok fel a hírlevelünkre, melyet Hírbombázó néven nemsokkal a bejegyzés alatt találtok vagy ezen a linken érhettek el.

—–
Update @ 2010. január 08. ~19:30í – kérésre a top 25 kommentelő

HTKA top 25 kommentelő @ 2010. 01. 08.

HTKA top 25 kommentelő @ 2010. 01. 08. ,

22 hozzászólás “HTKA közlemény – újabb mérföldkő”

  1. Sajnáljuk, de a hozzászólások eldurvulása miatt muszáj volt bevezetni a regrendszert. Mentettük, ami menthető. A késlekedés az oldal egyre rosszabb megítéléséhez vezetett volna, ami a rengeteg befektetett munka és szabadidő miatt eléggé lehangoló lett volna…

    Szóval a bejelentkezésre szánt fél perc simán belefér. (Tipp: ha a bejelentkezéskor bejelölöd, hogy „adatok megjegyzése”, akkor elvileg bejelentkezve marad, így megspórolod a folytonos belépkedést.Persze ez csak akkor működik, ha saját gépet használsz.)

  2. Puma. Pannon Puma

    Én sem értem ezt a bejelentkezősdit, ez nem politikai fórum ! Az IP cím így is megvan, akinek valami nem tetszik jelentgessen – na azzal sem tud mit kezdeni hihetetlenül felkészült rendőrségünk ! Ezért én is eléggé visszafogom magam, a fórumokon elért sok komment meg néhány szorgalmas olvasónak köszönhető. Az sem jó,ha teljesen belterjessé válik a kommentezés.
    Egyébként elég jó a lap, rendszeresen olvasom. További sikereket kívánok !

  3. Az IP cím így is megvan, akinek valami nem tetszik jelentgessen

    Nekem pl. dinamikus IP címem van. Az IP cím letiltása sokaknál nem opció, de accountot lehet blokkolni.

    És speciel örülök a reg. beveztésének. Az adatok megjegyzésével hetente, ha egyszer be kell jelentkeznem…

  4. @Terminator: a statisztikákat böngészve kijelenthető, hogy nagyon sokszor ennyi látogatója van az oldalnak :) sajnos egyesek csak egy-egy érdekesebb hír miatt látogatnak ide, vagy csak a google keresője dob ki egy, az oldallal kapcsolatos bejegyzést. De szerencsére elmondhatjuk, hogy rengeteg (és egyre több) olyan olvasónk van, aki visszatérő vendég :) reméljük, hogy ez a tendencia csak javulni fog, és mindenki megismeri az oldalt és a HTKA közösségét :)