|

Van képed hozzá? – Megnyílt az olvasói szavazás

A 2013-as kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató kapcsán hirdetett fotópályázatunk kapcsán ezennel megnyitjuk az olvasói szavazást.

Nagyon sokan töltöttetek fel képeket, így nézegetni való akad majd bőven – konkrétan 316 albumban (tehát regisztrált olvasóink közül 316 fő nevezett) 452 fotó! Hogyan és hol tudjátok megnézni a képeket, illetve adott esetben szavazni rájuk? Nos, ehhez nem kell mást tennetek, mint erre a linkre kattintva megnyitni az albumlistát. (Praktikus először végigszaladni a képeken és csak azután elkezdeni az értékelést, hogy nagyjából tisztában vagytok a minőségi szórással, így nem lesz az, hogy az elején max pontra értékeltek egy olyan képet, aminek a vége felé csak 5-6 csillagot adnátok.)

A teljes anonimitás biztosítása érdekében a szavazás időtartama alatt az albumok csak az azonosítószámukkal jelennek meg, – mi persze tudjuk kikhez tartoznak :) – ezen tessék nem meglepődni.

1-1 albumba belépve maximálisan 3 fotó fogadja az érdeklődőket.

1-1 albumba belépve maximálisan 3 fotó fogadja az érdeklődőket. ,

A kisképekre kattintva betölt egy nagyobb méret, melyet tartalmazó oldalon lehet értékelni is a fotót. Az eredeti méret a képre kattintással érhető el. A kép alatt az albumban található képek közötti navigálásra is lehetőség van.

A kisképekre kattintva betölt egy nagyobb méret, melyet tartalmazó oldalon lehet értékelni is a fotót. Az eredeti méret a képre kattintással érhető el. A kép alatt az albumban található képek közötti navigálásra is lehetőség van. ,

Emlékeztetőül:
Az amatőr és haladó kategóriában indulók között a zsűri, illetve az olvasók szavazatai alapján három-három személy részesül díjazásban. Nyereményük oklevél, illetve egy-egy HTKA póló és HTKA bögre. Mivel egy nevezőnek akár két, vagy három képe is kaphat annyi szavazatot, hogy egyszerre birtokolja az első, második vagy harmadik helyek valamelyikét, ezért ebben az esetben csak a legtöbb szavazatot kapott fotóját tekintjük versenyben lévőnek.