|

Film-front – Acélcápák Amerikából

“Film-front” című sorozatunk segítségével a katonai eszközöket, használóikat, valamint azok mindennapjait és bemutatóit tárjuk néhány naponként Olvasóink elé egy-egy hosszabb, rövidebb videóanyag segítségével.

Íme egy tetszetős válogatás az amerikai felszín alatti egységekről:

A Film-front sorozatunk többi részét ide kattintva nézhetitek meg!

Természetesen szívesen fogadunk hasonló, bemutatni kívánt videókat a szerkesztoseg@htka.hu email-címre. :)

16 hozzászólás “Film-front – Acélcápák Amerikából”

  1. Szeretnem jelezni hogy amennyiben nemi osszeggel megvesztegetnek ugy nem fordulok a BSA hoz mivel az elso schnitt az nem US NAVY hanem egy eredeti Ausztral Collins class ladik.

    :-)))

    Ui : Par eve egy L.A telibevert egy japan halaszhajot egy „dolphin jump” alkalmaval. Lattam kozvetlen az esemeny utan keszult videot ahol meg a japan halaszhajo ( vagy valami afele is ) lathato volt. Csunyan nezett ki es ami erdekes hog az L.A rol csak par gumipanel hianyzott.

  2. Kuruc, amennyiben TE vesztegetsz meg minket, akkor NEM közöljük le a video másik felét, amiből kiderül, mit keresett ott az a Collins Class. Ugyanis találkozott a kínai Mao Szakálla fregattal, amelyről 4 láda eredeti Adidos tornacipőt, Nika pólót és Omegi órát raktak át a Collinsra… Vajon a vámhivatal mit szólna? :) :) BÚÉK :) :)

  3. Az jutott eszembe, hogy Iran meg ugye a hormuzi szoros lezarasaval fenyegetozik. :) Azt ok megis hogy gondoljak amugy? Egyaltalan milyen eszkozeik lennenek erre? Egyket ornaszad, max egyket fregatt es korvett? Azzal megis mit akarnak? 2 Virginia lerendezne az egeszet fel ora alatt…

  4. marcika

    Szárazföldi indítású hajó elleni rakétákkal,aknákkal de akár tüzérséggel is(a szoros legkeskenyebb pontja kb 50km ennek a távolságnak a fele jól belőhető tüzérséggel).Repülővel talán…a modern hajó ellenni rakétákat indíthatnák biztonságosnak tűnő távolságból.

  5. Sulyid

    Ha azt veszed hogy mennyibe kerultek akkor draga. Valoban ! Ha meg azt veszed hogy ezzel leraktak az Ausztral tengogyartas alapjait sot 55 db ot mi magunk gyartottunk le es a kovetkezo tengok is mar ezen tudason ipari bazison lesznek legyartva akkor megint mas a gyerek fekvese.

  6. Kuruc

    Ez is egy szempont, de a hírek szerint az üzembetartásuk is eléggé költséges, s még mindig nincsen 6 tengónyi személyzet, ami eléggé rossz hatással van a flotta képességeire. Amúgy mikorra várható a következő ausszi tengótípus? Az már nuki lesz?

  7. Az uzemeltetesrol nem nyilatkozhatom , de a kovetkezo tengocsalad elso tagja 2020 -22 kozott van tervezve. Most folyik a kriterium felallitas. ( Mit akarunk egyaltalan )
    Az hogy ez nuki hagyomanyos vagy eppen vegyes flotta lesz azt meg meg senki nem tudja. Megy a harc a nukiert es van is lehetoseg Virginiara meg Astute ra is de hogy mi lesz tenylegesen senki nem tudja.