|

Film-front – Acélcápák Amerikából

“Film-front” című sorozatunk segítségével a katonai eszközöket, használóikat, valamint azok mindennapjait és bemutatóit tárjuk néhány naponként Olvasóink elé egy-egy hosszabb, rövidebb videóanyag segítségével.

Íme egy tetszetős válogatás az amerikai felszín alatti egységekről:

A Film-front sorozatunk többi részét ide kattintva nézhetitek meg!

Természetesen szívesen fogadunk hasonló, bemutatni kívánt videókat a szerkesztoseg@htka.hu email-címre. :)

16 hozzászólás “Film-front – Acélcápák Amerikából”

 1. Szeretnem jelezni hogy amennyiben nemi osszeggel megvesztegetnek ugy nem fordulok a BSA hoz mivel az elso schnitt az nem US NAVY hanem egy eredeti Ausztral Collins class ladik.

  :-)))

  Ui : Par eve egy L.A telibevert egy japan halaszhajot egy “dolphin jump” alkalmaval. Lattam kozvetlen az esemeny utan keszult videot ahol meg a japan halaszhajo ( vagy valami afele is ) lathato volt. Csunyan nezett ki es ami erdekes hog az L.A rol csak par gumipanel hianyzott.

 2. Kuruc, amennyiben TE vesztegetsz meg minket, akkor NEM közöljük le a video másik felét, amiből kiderül, mit keresett ott az a Collins Class. Ugyanis találkozott a kínai Mao Szakálla fregattal, amelyről 4 láda eredeti Adidos tornacipőt, Nika pólót és Omegi órát raktak át a Collinsra… Vajon a vámhivatal mit szólna? :) :) BÚÉK :) :)

 3. Az jutott eszembe, hogy Iran meg ugye a hormuzi szoros lezarasaval fenyegetozik. :) Azt ok megis hogy gondoljak amugy? Egyaltalan milyen eszkozeik lennenek erre? Egyket ornaszad, max egyket fregatt es korvett? Azzal megis mit akarnak? 2 Virginia lerendezne az egeszet fel ora alatt…

 4. marcika

  Szárazföldi indítású hajó elleni rakétákkal,aknákkal de akár tüzérséggel is(a szoros legkeskenyebb pontja kb 50km ennek a távolságnak a fele jól belőhető tüzérséggel).Repülővel talán…a modern hajó ellenni rakétákat indíthatnák biztonságosnak tűnő távolságból.

 5. Sulyid

  Ha azt veszed hogy mennyibe kerultek akkor draga. Valoban ! Ha meg azt veszed hogy ezzel leraktak az Ausztral tengogyartas alapjait sot 55 db ot mi magunk gyartottunk le es a kovetkezo tengok is mar ezen tudason ipari bazison lesznek legyartva akkor megint mas a gyerek fekvese.

 6. Kuruc

  Ez is egy szempont, de a hírek szerint az üzembetartásuk is eléggé költséges, s még mindig nincsen 6 tengónyi személyzet, ami eléggé rossz hatással van a flotta képességeire. Amúgy mikorra várható a következő ausszi tengótípus? Az már nuki lesz?

 7. Az uzemeltetesrol nem nyilatkozhatom , de a kovetkezo tengocsalad elso tagja 2020 -22 kozott van tervezve. Most folyik a kriterium felallitas. ( Mit akarunk egyaltalan )
  Az hogy ez nuki hagyomanyos vagy eppen vegyes flotta lesz azt meg meg senki nem tudja. Megy a harc a nukiert es van is lehetoseg Virginiara meg Astute ra is de hogy mi lesz tenylegesen senki nem tudja.

Fórum hozzászólások

There are no comments in the forum topic that is associated with this post.