|

Lezsírozva a 6. Delfin

Pont került a németekkel folytatott tárgyalások végére, Izrael megrendelte a Delfin-osztály hatodik egységét is. A keddi bejelentés sajnos a mocskos anyagiakról szégyenlősen hallgat, így csak annyit tudni, hogy az újabb beszerzést több év alatt fizeti ki a zsidó állam. Arról, hogy Berlin végül megadta-e a várt kedvezményt, hivatalosan nem szól a fáma, ám egyes izraeli sajtóértesülések szerint ezúttal nem kaptak kedvezményt és az árcéduláról 1 milliárd dollár kacsint vissza.

Ezen hatodik tengeralattjáró beszerzése egyébként pont az esetleges ára miatt nem élvezett osztatlan támogatást Izraelben. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök április elején járt Németországban, ahol elvileg többek közt pont azért lobbizott újfent, hogy a 2006-ban megrendelt, és jövőre szállítandó 4. és 5. Delfin-osztályú tengeralattjáróhoz hasonlóan ezen hatodik esetben is csak mintegy 2/3-os árat kelljen fizetnie Izraelnek.

Izrael egyébként 1997-1999 között jutott hozzá az első 3 Delfin-osztályú tengeralattjáróhoz – melyből az első kettő Németország adománya volt, így csak a harmadikért kellett fizetniük. A Type 209-en alapuló, de a széleskörű módosítások miatt inkább a Type 212-vel összemérhető Delfin-osztály 2006-ban megrendelt 4. és 5. egysége már AIP, azaz levegőfüggetlen meghajtással érkezik majd 2012-ig és persze ugyanilyen konfigurációt takar a mosatni megrendelés is.

INS Dolphin

A hajóosztály névadója, 2010 áprilisában lencsevégre kapva shlomiliss,

A Delfin-osztály egyik szembetűnő eltérése a német rokonaitól az 533 mm-es torpedóvetőcsövek mellett fellelhető 650 mm-es vetőcsövek megléte – előbbiből 6, utóbbiból 4 található a Delfinek orrában. A 650-es csövekből elvileg a Popeye Turbo robotrepülőgép indítható, melyek segítségével ha úgy hozza a sors, akkor a zsidó állam képes nukleáris csapást mérni ellenségeire az indítás helyétől számított cirka 1 500 kilométeres körben. Persze Izraelnek hivatalosan nincsenek nukleáris fegyverei, így az 533-as vetőcsövekből indítható Harpoonokra sem kerülhetett nukleáris töltet, gyakorlatilag állítólag azokat is alkalmassá tették ilyen szerepkörre.

Popeye Turbo makett

A Popeye Turbo makettje 1995-ből ,

httpv://www.youtube.com/watch?v=FffVembCsaM

53 hozzászólás “Lezsírozva a 6. Delfin”

  1. „Izrael egyébként 1997-1999 között jutott hozzá az első 3 Delfin-osztályú tengeralattjáróhoz — melyből az első kettő Németország adománya volt, így csak a harmadikért kellett fizetniük. ”

    Ilyen összegben adományokat várok jómagam is, név és cím a szerkesztőségben:)

  2. Helyesen: Az első kettőt a németek adták, mert anno ludasak voltak ebben-abban. A harmadikért már köllött fizetni, na nem Izraelnek, hanem Amerikának. Ezért meg dettó. Tehát… Amerika vett a kicsi fiának játékokat…. A dollár-átutalás útja pedig: USA-Svájc-Izrael-Németország. A tengók útja: Németország-Izrael….

  3. Dear Mr. Putyin!
    Önök – most a II.vh-ról nem beszélnék, mert azt mi kezdtük Önök ellen – 1956-ban a lerombolták országunkat és számtalan embert elhurcoltak/megerőszakoltak/megöltek. Izrael példáján okulva, most kérnénk Önöktől kárpótlásként: 24 db MI-35 helikoptert, 24 db Mi-117 helikoptert, mindezek supportját, valamint 12 db komplett SZ-400-as rendszert.
    Köszönettel, maradok híve: Viktor Orbánovics

  4. Tovaris Putyin….
    Fel tudom ajánlani végtelen nagylelkűségemben, hogy a kárpótlásért cserébe ezen túl sem őrizzük a Baltikum légterét, valamint – ha beválasztanak az ENSZ BT-be – kétszer nem szavazunk Önök ellen….
    Ha a hadutechnikai eszközök szállítása netán meghaladja Oroszország lehetőségeit, beérjük 5 évig ingyen kőolajjal és gázzal is.
    Tisztelettel: Viktor Viktorovics Orbanov

  5. Nem kell letérni a bevált útról, ha Izrael is a holokauszt miatt kapja a tengeralattjárókat, akkor elég annyi, hogy számtalan magyar zsidó és cigány is áldozatául esett a holokausztnak, tehát kérnénk mi is két delfint a Balatonba, lehetőleg nukisat :)

  6. Tilkiov ugyan már.

    a felsoroltak miatt + 44-ben elbitorolt magyar gyár ipari eszközök utáni kártérítés okán.

    180 db Leopárd-2A7 csak is automata töltővel!
    250 db puma lövész páncélos. Mindezt a Kecskeméti Mercedes gyárba szerelik össze.
    + minden szükséges tartozék
    xy HK karabélyból 40000 db, karabélyonként 500 löszerrel.

    Különleges kívánság ként, 2 Turul madár szobrokkal díszítet A7-s Jan Szlota háza előtt csörtessen 24 órán keresztül.

    Öcskös hol vannak a tankjaid felirattal!

  7. Herr Putyin…
    Még valami…
    Mivel én csak a focihoz értek, a kárpótlás mikéntjét a HTKA.hu szakértői csapata állítja össze. Ezen felül megkérném, hasson oda az ukrán vezetésre, hogy NE tegyék közzé minden héten az aktuális benzinárakat, mert ez kimeríti a háborús uszítás fogalmát. Közlöm továbbá, hogy a szövetségeseink elfogó rakétákat telepítenének az ősi orosz beltenger, a Csornaja more partjára, másik szövetségesünkhöz. Valamint köszönettel vissza kell utasítanom ajánlatát, mely az antigravitációs hajtóművel és mindent látó „OZ” radarral felszerelt, új fejlesztésű MiG-29 szállításáról tettek. Továbbá tenger hiányában a felajánlott, felújított Delta-IV tengeralattjáróval sem tudunk mit kezdeni.
    Orbán Orbánovics Viktorov

  8. Dear Szil…pardon Barack…
    Ezúton gratulálok Önnek, Obama bin Laden (ha Önöknek lehet Bukarest-Budapest..) semlegesítéséhez.
    Tudomásunkra jutott, hogy az Európai Rakétavédelmi Rendszer részeit Romániába, régi szövetségesünkhöz (már a VSZ-ben is) telepítenék. Ez azonban minden illetéktelen szeme előtt lenne, ezért ajánlok Önöknek egy jobb alternatívát. Mint bizonyára tudja, megépítettünk a budapesti 4. metró alagútját. Ugyan metró ebben a büdös életben közlekedni nem fog, de ideális megoldás mobil ICBM rendszereknek.
    A telepítést természetesen Önök végeznék, ehhez mi csak cirka 25 éves költségvetésünknek megfelelő dollárt kérnénk, ami még mindig kevesebb, mint amibe Önöknek a román parlament meggyőzése került.
    Tisztelettel: Prime Minister for Hungary, Viktor Orban

  9. OFF
    Roni szerint:
    „Mert tartozik nekik! és tartozni is fog!
    6000 000 zsidóért meg lehet érteni .”

    – Oszt a palesztin életeket hogyé mérik?
    – Apropó, a kommunista érában kikből is állt a vezető elit?

    No akkor jöhet 300 turulos Merkava kárpótlásul. :P

    ON
    Amugy van egy tippem, hogy ez is ingyen ment át, azért titkolják az árat.
    Minek a nukis harpoon, ha a popeyekre is lehet nukit tenni?

  10. Oszt a palesztin életeket hogyé mérik?

    Sehogy! magasról szarnak rá mint itt mi ránk a magyar vezetőség .
    Akár minket is bombázhatnának vagy épp fejbe lőhetnének az igazság bajnokai .

    Ezt még nulla végzettséggel is megmagyarázná bárki még Pista bácsi is .

  11. Igazából Littlejohn leírta. „Helyesen: Az első kettőt a németek adták, mert anno ludasak voltak ebben-abban.”

    Itt a 2.VH korszak csak egy rész az „ebben-abban”ban.
    kb amúgy mindenki kb annak ad pénzt akinek akar.

    Végezetül halgassuk meg egy német előadó, us tengós filmhez írt zenéjét.
    http://www.youtube.com/watch?v=bBTIoL5vaOM

    És legyen akkor mégegy tengós filmzene Orosz filingel:
    http://www.youtube.com/watch?v=pxGUU604bpQ&feature=related

    Remélem tetszett! Enjoy!

  12. hoppá a zenét hallgatva egy hsz…

    Igaz nem Izrael, hanem Oroszország felé, de sejtet ezt azt…

    „I like Russia, even that I am German. It was not my time for over 60 years and I still feel terrible what happend on both side. But there must be an end for all this hate, but not for forgetting and working on that,that it never happend again. Greeting to the people in Russia from Germany”

  13. Nagyon szép hozzászólás Fade, na errefelé kellene mozdulni mindenkinek. Szép látni, hogy a két általam legkedveltebb hatalom összefog a jövőben. Megbékélésre van szükség ott ahol az értelmetlen gyűlölködés már túl sok életet vett el.

    Izraelnek azért van bőt a képén és a németeknek le kéne már vetni magukról ezt a bűnös szerepet, főleg azért is mert több nemzsidót öltek meg mint zsidót, akkor meg mire ez a nagy kártérítősdi csak a zsidók felé. Addig örüljünk míg valaki ki nem találja, hogy a magyaroktól is kérjenek a nyilasuralom miatt :( Már így is le vagyunk égve…

  14. Talán a legjobb az lenne ha megalakulna egy Német-Orosz tengely .
    Együtt jobbat tudnának alkotni .Az EU egy öngyilkos politikát folytat jobb lenne ha otthagynák és észhez térnének .
    A pakfa programba is beléphettek volna .

  15. „Talán a legjobb az lenne ha megalakulna egy Német-Orosz tengely.”

    Volt már ilyen, úgy hívták, hogy Molotov-Ribbentrop paktum. Aztán a történelem eléggé a helyére tette az értékét. Mellesleg, nagyjából minden kezdeményezés halálra van ítélve, amelyből az USA-t ki akarják hagyni a mai világban…

  16. Szép dolog, ha az ember Németországtól délre, északra vagy nyugatra, vagy Oroszországtól keletre vagy délre örül egy német-orosz összeborulásnak. De nem tudom feltűnt e, hogy Magyarország pont félúton van Németország és Oroszország KÖZÖTT!

  17. Blogen.

    Engem nem zavar. Működő tőkét jó formán mai hazánkba csak a németek hoznak.
    Ausztria úgy is be áll a sorba. Elején mikor mi is beszélhetünk megállapodhatunk velük akkor jobban járunk mint az EU-val. ( Ukrajnát meg az oroszok állítanák be a sorba)

    Mi nagy hibánk, hogy álljuk a szavunkat. Ez a németek és oroszok is tudják.

    Híradóba volt Narancs németeknek udvarolt és a tudósító Frankfurtot nevezte az EU pénzügyi központjának

  18. sulyid:
    nem tudom ki a bűnösöm, kérlek világosíts fel. De remélem nem gyűlölködsz majd!

    Molni: nem volt kár: a művészettel ismerkedni soesem kár! Ne legyél szakbarbár! Ellenben monyok pl. úgy látom, bár tört magyarsággal, de a modern művészet mellett tette le a voksát. A kutúra terjesztésért már megérte betérni ide!

  19. Fade:
    Ne is gondolkodj el! Az veszélyes lenne a rendszerre! De látom jól megtanultad a leckét, és tökéletes fogyasztóként már nem gondolkodsz!
    Legalább nem kell a tévedéstől tartanod. Fogyassz termékeket, fogyaszz híreket, fogyassz hazugságokat. Ne gondolkodj, ne kérdjelezz meg semmit, semminek ne járj utána magadtól, ne próbálj pártatlanul tájékozódni, hisz biztos az aleg jobb, de legalábbis a legkényelmesebb, ha egyből elfogyasztod amit eléd raknak. Egymillió légy nem tévedhet…!

  20. yozsi88

    Nem világosítalak fel , mert ahogyan te is mondtad mindenkinek magának kell utána járnia a dolgoknak.

    Amúgy egyáltalán nem értem , hogy én pl miért lennék bűnös 600 ezer zsidó haláláért. Születésem előtt 50 évvel történtek a dolgok. Sok közöm nincsen hozzá , és a családomnak sincsen. Dédnagyapám harcolt az oroszok ellen amikor azok már magyarország földjét taposták. Egészen páncélosa kilövéséig ki is tartott , s utána se adta meg magát , hanem meghúzta magát a helyiek között. Most ő is bűnös lenne?

  21. „Amúgy egyáltalán nem értem , hogy én pl miért lennék bűnös 600 ezer zsidó haláláért. Születésem előtt 50 évvel történtek a dolgok. Sok közöm nincsen hozzá , és a családomnak sincsen. Dédnagyapám harcolt az oroszok ellen amikor azok már magyarország földjét taposták. Egészen páncélosa kilövéséig ki is tartott , s utána se adta meg magát , hanem meghúzta magát a helyiek között. Most ő is bűnös lenne?

    A jozan esz es a bibliai, kereszteny ertekrend szerint a multban elkovetett bunokkel kapcsolatban a kovetkezo ket ese lehetseges :

    1. ) Az illeto egyetert az akkor elkovetett dolgokkal es igy o is bunreszesse valik.

    2. ) Nem ert veluk egyett , es azokat illetve azt elkoveto szemelyeket is eliteli.

    Alapvetoen azt gondolom hogy a magyar tarsadalom tobbsege egyetert abban hogy az akkori dolgok bunok helytelenek voltak. Ezert a magyar nep neveben tobbszor is megkovettek a zsidokat igy ezen a teruleten szerintem nincs sok dolgunk ( leszamitva a neonacik meg megujulo hadanak tajekoztatasat )

    A problema ott kezdodik hogy nem szeretunk vagy inkabb nem akarunk emlekezni es szembenezni azzal hogy KI kovette el azokat a tetteket es magunkat tovabb fenyezve probaljuk a szart a mi szarunkat masra kenni.

    Az az nekunk onmagunkal van elszamolni valonk es nem a zsidokkal .

  22. „ha most azt mondanám, hogy nem volt annyi, akkor ülhetnék éveket nehéz vasban…. (Nem mondom)”

    A pontos szam vita targya es lehet is az de szerintem a nagysagrendel nem lehet vitatkozni. Mar pedig ha azt mondanak hogy nem olt meg 600 000 hanem csak 437 899 akkor valtozna valamit a kep ?

    Szerintem nem.

  23. Kuruc71 egész Közép Európa évek óta a canossa-t járja a zsidóknál, a szervezeteiknél és izrael államnál is, szerintem a lázadó hangoknak ebből van elegük. Én csak tényleg annyit kérdezek: nincsen olyan nemzetek aki ellen esetleg ugyanannyi vagy több erőszakot követtek el, akik közül ugyanannyit vagy többet öltek meg, vagy akik többet szenvedtek mint a zsidók??? Ha vannak akkor hasonlítsuk össze a viselkedésüket izrealével. Tényleg semmi hátsó szándék, csak az igazság kedvéért.

  24. Izrael pofátlanul kihasználja a holokausztot amit meg is lehet érteni más is kihasználná,ha a többi állam van olyan hülye,hogy hagyja.Szerintem ebben a szituban nem a zsidókkal van a baj hanem a „többi országgal”,egyszerűen csak nemet kéne mondani és nem kéne foglalkozni azzal,hogy verik a nyálukat akárhol is.

  25. „A pontos szam vita targya es lehet is az de szerintem a nagysagrendel nem lehet vitatkozni. Mar pedig ha azt mondanak hogy nem olt meg 600 000 hanem csak 437 899 akkor valtozna valamit a kep ?

    Szerintem nem.”
    Éppen ez az.
    Miért ne mondhatnánk, ha nem változtat jelentősen a helyzeten, de esetleg pontosabb adataink lennének?

  26. „Szerintem ebben a szituban nem a zsidókkal van a baj hanem a “többi országgal”,egyszerűen csak nemet kéne mondani és nem kéne foglalkozni azzal,hogy verik a nyálukat akárhol is”

    DUDI ? Ezt komolyan gondoltad?

    Szerinted mit érne el Németország ha megtagadná a kárpótlást ingyen fegyver szállítást és leszarnák az egészet . (fejvakarás)

  27. Roni

    Igen komolyan!

    Németország olyan helyzetben van a világban,hogy azt tesz amit akar.Jó példa:ha holnap azt mondják,hogy atombombát fejlesztünk akkor húzná kicsit a száját mindenki és ennyi,nem lenne az a szarozás mint Iránnal.
    Ne értékeld túl a zsidó befolyást a világban.Amerikában nagy ezért a világban is jelentős,csak azt felejtik el mindenki(legalábbis sokan),hogy amerikán keresztül csak ott tudják érvényesíteni az akaratukat ahol az amik is tudják,ellenben van jó néhány ország ahol az amik véleményére kurvára szarnak,ha a saját érdekeik ezt kívánják.

  28. dudi:
    Tagadod a bűnösséged, ezzel magát a bűnt tagadod! Vegyél példáz Kuruc71ről, aki nagyon jól látja: szembe kell nézned a bűnöddel. A minap én is szembenéztemm, és beláttam, eddig tévedésben éltem, ezért életem már mások megtérítésére teszem fel.

  29. Yozsi: Nem gondolkodnom, nem kell, hanem azon nem kell, hogy egy náci (neonáci) dolog miatt van e ott az a 88 vagy sem.

    Roni: Ahogy dudi írta. Németek bármikor azt mondhatnák, hogy nem. Sokszor tetszik pl ld cikket, sokszor meg nem. Ez pedig baromira az ő dolguk.

  30. Tényleg hülyeség a II.vh téma, mert eleve rég volt, az itt kommentelők szerintem a szocializmusban születtek mind, gyakorlatilag békeidőben.
    Yozsi déd- vagy ükpapája, ha harckocsis volt, akkor valószínűleg a fronton lőtte a szovjeteket, akik jó esetben lehettek csak oroszok, de simán lehettek tatár, kazah,mongol stb. etnikumból származók, szóval nem valószínű, hogy emiatt magát kéne ostoroznia, bár egy oldalon harcolt a tengellyel, azért nagy a különbség volt a közkatona és egy Einsatzos közt a tetteikben.

    Minden nép megszívta magával a háborúval elég rendesen és csak a közvetlen következményeivel, nem kellett ahhoz semmiféle kárpótlás, ezért én is amellett vagyok, hogy jobb lenne lezárni ezt a fejezetet egyszer és mindenkorra.A közvetlen túlélőket illeti kárpótlás és életjáradék,orvosi és élelmiszeri ellátás, de ez nem is kérdés, NY-ban nemrég lett határozat, bár már nincsenek sokan.A továbbiakat nem helyeslem, de a józan ész sem.
    Eleve a NATO-s törököket marhára zavarja az ingyen tengó dolog, ráadásul a német gazdaság is kőkemény valóság szabta határok közt mozoghat csak bármennyire is export erős(egy idő után megérzi az ingyen tengókat stb.), emellett az USA gyengélkedése és az újkori ellenfelek megerősödése, maguk ellen hergelése elég probléma lesz a jövőben Izraelnek, csak, hogy Józsi is örüljön, aki reméljük 88-ban született :)

    A szovjetek is vesztettek közvetlenül, közvetve 20-30 millió embert(előtte,utána is elég sok értelmiségit, gazdát, akinek nem tetszett az ábrázata stb.), a németek is a versenyképes korú lakosságuk legjavát, ráadásul az egész országot a romokból kellett újjá építeni. Kelet-Németország lemaradt, megtapasztalta a komcsi éra vendégszeretetét, biztos lerabolták őket is jól, NSZK biztos fizetett rendesen jóvátételt, mert nyugati érdekszféra volt, de szerintem NDK is biztosan fizetett, a részleteket nem tudom. Katonailag az a szövetségesek bebiztosították magukat egy évszázadra, 3/4-re a tutira a nuki kiváltsággal, meg a konvencionális eszközök terén is, de inkább lehet egy életre, szóval végül helyre lett rakva sok minden, amennyire lehetett egy ekkora karambol után.

    Örüljünk a békének, VV Alekosznak, most issza a pezsijét. Jobb ez, mint Sztálingrád :)

  31. Amúgy Németország tényleg rendesen önkritikát gyakorolt, ez mindenképp tiszteletre méltó, de sok gazdasági döntésük mutat önállóságot, nagykorúságot, pl. ami engem meglepett, a kínai jüan erősítése mellett kérte elég sok állam az export-import arányok maximalizálását és nemet mondtak, elég bátor döntés volt, mert tudták, hogy Peking így is-úgy is megvétózza a dolgot, bebújhattak volna mögéjük, de nem tették.
    A másik az, hogy míg Horthy hatalmon volt, gyakorlatilag a zsidóság java nem esett áldozatul(msz így is létezett mondjuk) és nem is esett volna valószínű a továbbiakban sem, a nyilasok meg a németek egy-az-egyben implementációi voltak idehaza, politikai állásfoglalásuk szerint, radikális kisebbség, rossz helyen, rossz időben.
    Ha ezen túllépünk, akkor minden jobb lesz, radikális jobbosoknak is.
    Szerintem.

  32. Doca

    Leírtad hogy az USA gyengélkedik .
    Nos én ebben valahogy nem értek egyet semmi jelét nem látom gyengülésének csak azt hogy évről évre erősebb például a múltkor valami 6 m vastag acélt égettek át lézerrel amivel 2020-ba megkezdik a szolgálatba állítást .
    2025-re 1700 db modern 5 gen gépet kap a légierő CVN-79 anyahajó és még
    sorolhatnám .
    Most nézem meg a panorámát amiben egy pakisztáni csávó elmondta hogy Amerika jól kiépíti hatalmát a térségben Irak és Afganisztán után
    már csak a következők lehetnek : Szíria, Irán , Pakisztán ,
    Tehát fog szorulni a hurok a keleti hatalmakon .
    És éppen emiatt lenne jó ha itt Európában át rendeződne a helyzet.

  33. „amerikán keresztül csak ott tudják érvényesíteni az akaratukat ahol az amik is tudják,ellenben van jó néhány ország ahol az amik véleményére kurvára szarnak,ha a saját érdekeik ezt kívánják.”

    Amen dudi