|

Programajánló: Nyílt nap a légvédelmi rakétaezrednél

Magyar Honvédség légvédelmi alakulata, a Győrben állomásozó, 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred május 21-én rendezi meg 2011. évi nyílt napját. Az eseményen különböző érdekes programokkal várják a Nagyérdeműt.

Az alakulat honlapjáért katt ide!

7 hozzászólás “Programajánló: Nyílt nap a légvédelmi rakétaezrednél”

  1. Elég szomorú sajnos hogy KUB-on és Mistral on kívűl már nem maradt semmink legaláb valami csöves fegyverzetet hagyhattak volna (vagy rendszeresíthetnének az még viszonylag olcsó mulatság lenne és jól jönne a KUB-ok mellé (meg mondjuk valami csapatlégvédelem se ártana)

  2. Féloff.

    Üzenet Volt Tüzértől.

    „Urak! „Jó hír” a zsámbéki légvédelmi gyűjteménnyel kapcsolatban:

    A fegyveres őrzés hamarosan megszűnik. Ennek egyenes következménye, hogy a kiállító helyen lévő eszközöket (különösen a nem hatástalanítottakat) valahogyan el kell onnan szállítani. A két fő ok: Nincs pénz, és a Hadtörténeti Intézet és Múzerum jelenlegi parancsnoka esküdt ellensége a dolognak. Ráadásul az idegenforgalmi egyesülettel sem tudnak zöldágra vergődni a hely és az eszközök gondozását illetően. Így most nagyjaink nem tudják, mit is kéne kezdeni azokkal a pótolhatatlan értékekkel, amik ott vannak. El kéne szállítani az eszközöket, de egyelőre nincs hová, csak nagyon messzi akad tárolási lehetőség és az se megbízható. FELMERÜLT A HELYSZÍNI BONTÁS ÉS MEGSEMMISÍTÉS LEHETŐSÉGE IS!
    Hát ez van. Ezért törtük magunkat néhányan hosszú ideig.’