|

Programajánló: Nyílt nap a légvédelmi rakétaezrednél

Magyar Honvédség légvédelmi alakulata, a Győrben állomásozó, 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred május 21-én rendezi meg 2011. évi nyílt napját. Az eseményen különböző érdekes programokkal várják a Nagyérdeműt.

Az alakulat honlapjáért katt ide!

7 hozzászólás “Programajánló: Nyílt nap a légvédelmi rakétaezrednél”

  1. Elég szomorú sajnos hogy KUB-on és Mistral on kívűl már nem maradt semmink legaláb valami csöves fegyverzetet hagyhattak volna (vagy rendszeresíthetnének az még viszonylag olcsó mulatság lenne és jól jönne a KUB-ok mellé (meg mondjuk valami csapatlégvédelem se ártana)

  2. Féloff.

    Üzenet Volt Tüzértől.

    “Urak! “Jó hír” a zsámbéki légvédelmi gyűjteménnyel kapcsolatban:

    A fegyveres őrzés hamarosan megszűnik. Ennek egyenes következménye, hogy a kiállító helyen lévő eszközöket (különösen a nem hatástalanítottakat) valahogyan el kell onnan szállítani. A két fő ok: Nincs pénz, és a Hadtörténeti Intézet és Múzerum jelenlegi parancsnoka esküdt ellensége a dolognak. Ráadásul az idegenforgalmi egyesülettel sem tudnak zöldágra vergődni a hely és az eszközök gondozását illetően. Így most nagyjaink nem tudják, mit is kéne kezdeni azokkal a pótolhatatlan értékekkel, amik ott vannak. El kéne szállítani az eszközöket, de egyelőre nincs hová, csak nagyon messzi akad tárolási lehetőség és az se megbízható. FELMERÜLT A HELYSZÍNI BONTÁS ÉS MEGSEMMISÍTÉS LEHETŐSÉGE IS!
    Hát ez van. Ezért törtük magunkat néhányan hosszú ideig.’

Fórum hozzászólások

There are no comments in the forum topic that is associated with this post.