|

Támogassuk a Szolnoki Repülőmúzeumot!

A magyar katonai repülés iránt érdeklődőknek bizonyára nem ismeretlen a Szolnoki Repülőmúzeum. A takaros kiállítással rendelkező múzeum szakemberei minden lehetőséget megragadnak, hogy bővítsék a hazai viszonylatban egyedülálló gépparkot. A meglévő repülőgépek állagmegóvása/felújítása is hatalmas erőfeszítéseket kíván.

MiG-15BISZ | Fotó: Spawn HTKA.hu ,

Ezért már hagyománnyá vált, hogy a repülés barátainak segítségével rendszeresen megrendezik az úgynevezett “kapitalista szombat” rendezvényt a múzeumban. Ilyenkor sok szorgos kéz dolgozik azért, hogy minél jobb állapotban csodálhassuk meg a gyönyörű madarakat. A továbbiakban a következő ilyen jellegű rendezvényre történő felhívás olvasható:

KAPITALISTA SZOMBAT: 2010. szeptember 25-én, 9:00 órakor ötödik alkalommal jövünk össze a múzeum támogatására. Várunk Téged is, ha nem riadsz vissza néhány óra jókedvű munkától, még ha nem is patikatisztaságú helyen kell végezned. Kérjük, hogy részvételi szándékodat jelezd az info@repulomuzeum.hu e-mailen!

A Szolnoki Repülőmúzeum honlapja: www.repulomuzeum.hu

A múzeum gépeiről Spawn galériájában találhatsz képeket.

Írta: Papp Ferenc, Kerozingőzös Portál

15 hozzászólás “Támogassuk a Szolnoki Repülőmúzeumot!”

  1. dudi

    Most komolyan csalódtam benned…(amúgy én is focinál szedtem szét a bokámat úgy hogy máig fáj ha bizonyos szögbe áll(a balesetem kb fél éve volt).Azt hittem hogy a dicső és egyben igaszságos haza védelme közben szerezted eme komolya sérüléseket mely miatt idéglenesen rokkantnyugdíjas lettél.

  2. A Honvédségnél nehéz megsérülni ilyen komolyan úgy vigyáznak ránk mint egy hímestojásra.Pl ha vizes az akadálypálya(mert esik vagy esett és még nem száradt fel télen meg pláne)akkor rá sem mehetünk mert balesetveszélyes.Mondjuk vannak olyan laktanyák ahol egyáltalán nem lehet használni mert megsérülnek a katonák.

  3. Azt hiszem én is megyek.Rég nem voltam itt fent de örülök hogy ma feltudtam nézni és megtaláltam ezt a cikket:)Nekem szolnok nincsen messze…Ez a kapitalista szombat Htka-s móka vagy máshol is hírdetik?
    Csak azért kérdezem mert ha az előbbi akkor nem kérdezem hogy találom meg a fórumozók csapatát:)

    Üdvözletem mindenkinek!!!