|

10 éves a HTKA + elindult a HTKA Webshop!

Újabb fontos állomásokhoz érkezett a Haditechnikai Kerekasztal:

  • egyrészt a napokban lett 10 éve, hogy a maihoz igen hasonló felállásban működik az oldal – a régi motorosok emlékezhetnek az 5 éves évforduló kapcsán született kisregényre, a még régebben velünk lévők pedig a még régebbi, talán már 15 felé közelítő elődoldalakra is.
  • másrészt haditechnikai témájú portékát kínáló webshopot indítunk

Mit is kell tudni a HTKA webshopról?

Nos, például, hogy 2016. december 9-ig előrendelési módban üzemel, mely alatt közel 15 százalékos kedvezménnyel kínáljuk az induló termékeket. A megrendelt termékek kiszállítását az előrendelési időszak lezárását követően tudjuk majd megkezdeni.

A webshop indításának időzítése nem véletlen, az elmúlt hetekben megfeszített erővel dolgoztunk azon, hogy december elejére működőképes legyen, így a haditechnikai érdeklődésűek számára ideális ajándékok kerülhessenek a karácsonyfa alá.

Ez nagyjából sikerült is, ám az álmatlan éjszakák és a számos termékvariáció következtében előfordulhat olyan, hogy valahol nem megfelelő a feltöltött kép, más a színkombináció, el van írva egy-egy adat. A felfedezett hibák kulturált jelzését várjuk és megköszönjük a szerkesztoseg@htka.hu, a shop@htka.hu címre, vagy a releváns fórum topic-ban.

Böngészgessétek a terveink szerint később még bővülő termékkínálatot és ha nektek tetsző termékekre leltek, ne habozzatok, kössétek össze a kellemest a hasznossal! Értelemszerűen a hasznos itt az oldal működésének apróbb támogatása: azon HTKA-s terveinké, melyekhez nem elég, hogy fanatikusok módjára, szívfájdalom nélkül a kiszámlázható munkaórák rovására szerkesztjük, csináljuk Nektek az oldalt :)  Továbbra is a végletekig elkötelezettek vagyunk ezen HTKA néven ismert idő és pénztemető iránt, de hiába na, vannak olyan fejlesztési terveink, amikhez kell egy kis extra pénzmag is, nincs mit ezen titkolni. Internetes portálként túl sok opciónk azért nincsen, a lehetőségek egy jó részétől el is köszöntünk, mikor immáron lassan 3 éve úgy döntöttünk, hogy száműzzük a gyakran igen idegesítő Google hirdetéseket és teljesen reklámmentes felületen kínáljuk nektek a tartalmakat és a közösségi felületet. Az adblock használóknak ez most meglepetés lehetett :)

Szóval osztottunk, szoroztunk és arra jutottunk, hogy várhatóan nem lesz megkerülhető, de amennyire csak lehet  a jövőben is igyekszünk kerülni a hirdetéseket, de legalábbis minimalizálni a mennyiségét / alaposabban megválogatni – emiatt Google hirdetés az biztos, hogy nem lesz többet. És ennek farvizén jött a képbe a webshop, mint egy érdekes kísérlet.

Lássuk mit tudunk kihozni belőle veletek közösen! A webshopot a shop.htka.hu címen vagy IDE KATTINTVA érhetitek el.

Kis ízelítő, hogy mi is kapható a HTKA Webshopban:

És annak, aki a fentiekből nem tudott választani, de nem akar mellélőni:

Ne feledjétek, vásárlásotokkal a HTKA működését és további fejlesztését támogatjátok, szóval hajrá! :)

Tovább a HTKA Webshopra >>>