|

Először ivott éjszaka a Villám

Március 26-án kedden az F-35 tesztprogram keretén belül sor került az első éjszakai légi utántöltésre, melyben a mutatvány Joint Strike Fighter vonatkozásában egy F-35A, egész pontosan az AF-4 vett részt.

A Peter Vitt alezredes által kommandírozott gép 3 órát töltött a kaliforniai Edwards légibázis környékén, mialatt végrehajtotta a típus első éjszakai találkozását egy KC-135 Stratotankerral. Tehát a Startotankerből történő éjszakai üzemanyag vételezés kipipálva, a következő ilyen jellegű teszt a KC-10-el történő éjszakai találka lesz.

Az F-35A első éjszakai légi utántöltése a tankerből fotózva

Az F-35A első éjszakai légi utántöltése | Fotó: Matthew Short, Lockheed Martin ,

6 hozzászólás “Először ivott éjszaka a Villám”

 1. Eppen egy “nagyon okosok” altal keszitett musort nezek ami arrol szol hogy katonaknak ovatosabban kene hasznalni a fegyveruket es nem annyit oldosni. Civilek ! Nepszerusegre vagyo magukat okosnak gondolok.
  No de nem ez a lenyeg.

  Szoval felszemmel a riportot neztem kozben meg olvastam a fenti cikk elso bekezdeset, ami igy hangzik

  “Március 26-án kedden az F-35 tesztprogram keretén belül sor került az első éjszakai légi utántöltésre, melyben a mutatvány Joint Strike Fighter vonatkozásában egy F-35A, egész pontosan az AF-4 vett részt.”

  Tekintettel a figyelem megosztasra majd kiugrottam a gatyambol meglepetesemben ugyanis en igy olvastam :

  Marcius 26.-an kedden az F-35 esztergom teruleten belul sor kerult az elso ejszakaki legi utantoltesre……..

  Raadasul annyira felizgatott a hir hogy masodjara is ezt olvastam mert az agyam ezt akarta latni. Sajna harmadjara mar sikerult tisztazni a dolgot.

  :-))

  Hogy mit mulasztott Esztegom !

Fórum hozzászólások

There are no comments in the forum topic that is associated with this post.