|

Oroszországban elkezdődött az SLBM szezon

Oroszországban április 26-ával úgymond megkezdődött az idei SLBM szezon. Mint tudni lehet, a hadrendbe állítása miatt kritikus idei Bulava tesztek csak „valamikor júniusban” folytatódnak, így vélhetően az orosz boomerek fegyverzetével képben lévő olvasóinknak nem esett nehezére kitalálni, hogy egy Szinyeva reppenés nyitotta az idényt.

A mostani R-29RMU Szinyevát a K-84 Jekatyerinburg indította a Barents-tengerről a kamcsatkai Kura tesztmező irányába, ahova a sajtóértesülések szerint probléma nélkül megérkezett, mondhatni hozta a Szinyevától az elmúlt pát évben megszokott teljesítményt. A Delta IV-esek korábbi rakétafegyverzetének modernizálásával létrehozott Szinyeva legutóbbi tesztindítására 2010 októberében, a K-117 Brjanszk nevezetű SSBN részvételével került sor.

Egy Szinyeva indítás

Egy Szinyeva indítás ,

7 hozzászólás “Oroszországban elkezdődött az SLBM szezon”

  1. Oroszországgal kapcsolatos friss hír :
    Az orosz védelmi minisztérium megrendelést adott az orosz újgenerációs harckocsi megtervezésére, fejlesztésére és a prototípus megépítésére 2015-ig. A terevezést Nyizsnij Tagilban az Uralvagonzavod (T-95), az omszki Transzmas (Black Eagle) és a Kirovi tervezoiroda végzi kozosen.
    Felhasználva a két harckocsi (T-95 és Black Eagle )legjobb tulajdonságait. Az új harckocsi projekt ” ARMADA ” néven fut. De addig is osszel bemutatják a kov. generációs T-90 AM-et.