|

HTKA Hírhalom 2015. 41. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

HTKA-kalandok Farnboroughban – Szombat és vasárnap

Már a napokban megírtuk, hogy milyen volt az A400M, vagy az MC-27J belseje, hogy mit láttunk csütörtökön a hendoni múzeumban, vagy pénteken a statikus soron, következzen ezúttal a szombati és vasárnapi nap, mikor a repülésé volt a főszerep.

|

Újabb tragédia érte a Red Arrows-t

Red Arrows gép a katapultálás után

Nincs 3 hónapja sem, hogy augusztus 20-á bemutatórepülés közben lezuhant a híres műrepülő csapat egyik gépe, és Jon “Eggman” Egging hadnagy életét vesztette. November 8-ának délelőttjén gyakorló repülésre készülődés közben újabb tragédia következett be: a még a csapat otthonául szolgáló RAF Scampton légibázis betonján álló egyik vörös Hawk-ban beindult a katapultálási folyamat, mely sajnálatos módon […]

|

HTKA Hírhalom 2011. 35. hét

A HTKA HÍRHALOM, mely olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.