|

HTKA Hírhalom 2015. 51. hét

A HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hét kezdetén.

|

HTKA Hírhalom 2015. 20. hét

HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

MAKSZ 2011 – Visszatekintés sok fotóval

2011-ben tizedik alkalommal nyitotta meg kapuit Moszkvában a Repülési- és Űrhajózási Szalon. Az augusztus 16-21 között zajló rendezvényen 40 országból 842 cég vett részt, 241 repülőgép volt kiállítva, ebből 91 vett részt a dinamikus programban.

|

HTKA Hírhalom 2010. 19. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

Atomcsapást szimuláltak az Indiai-óceánon

A Fekete-tengeri Flotta és az Északi Flotta zászlóshajói, a három orosz flottát felvonultató Vosztok-2010 hadgyakorlatra tartó Moszkva és Nagy Péter jelenleg éppen az Indiai-óceán térségében tartózkodnak, ahol persze a két cirkáló éppen közös gyakorlatokban vesz részt. A vasárnap óta együtt hajózó, kedd óta gyakorlatozó cirkálók szerdai menüjén az NBC fegyvereket alkalmazó csapásmérés szimulálása jutott.