|

HTKA Hírhalom 2018. 24. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hét elején egy csokorba fűzve.

|

HTKA Hírhalom 2016. 50. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

HTKA Hírhalom 2013. 52. hét

HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

Kirgizisztánban a helyzet változatlan

Kant légibázisra 2003 őszén érkeztek meg az orosz egységek

Legalábbis ami az orosz haderő kirgizisztáni jelenlétét illeti. A kirgiz védelmi miniszter csütörtöki bejelentése szerint Biskek nem szándékozik emelni a bérleti díjat, melyet Moszkvának kell fizetnie a kirgiz földön található 4 orosz bázis után. Ezek továbbra is évi 4,5 millió dollárba fognak kerülni az oroszoknak és Kirgizisztán a jövőben is katonai segítségnyújtás formájában kéri a […]