|

HTKA Hírhalom 2017. 49. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hét elején egy csokorba fűzve.

|

HTKA Hírhalom 2015. 7. hét

HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

Az EMBRAER modernizálja a brazil légtér-ellenőrző repülőgépeket

Brazil EMB-145

A Brazil Légierő az hazai EMBRAER vállalat Le Bourget-központú leányvállalatát, az Embraer Aviation Internationalt bízta meg az E-99 jelzésű sugárhajtású légtérellenőrző repülőgépeinek modernizálásával. Az EMB-145-ösből kialakított AEW&C repülőgépek 114 millió dollár értékben újulnak meg. A program 5 gépet érint, melynek során az E-99-esek elektronikai hadviselési rendszere, a hullámsávadatokat és egyéb információkat tartalmazó elektromos „könyvtára”, a […]

|

HTKA Hírhalom 2012. 33. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.