|

HTKA Hírhalom 2017. 14. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétfőn egy csokorba fűzve.

|

HTKA Hírhalom 2016. 40. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

HTKA Hírhalom 2014. 45. hét

HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.

|

Bulgária megfelezi a Panthereket

Bolgár AS565 Panther

Hosszas tárgyalások után a múlt héten Le Bourget-ban megállapodás született Anyu Angelov bolgár védelmi miniszter és Oliver Michel az Eurocopter Európai és Közép-Ázsiai értékesítésért felelős elnökhelyettese között. Az alku szerint Bulgária felére csökkenti a beszerezni kívánt 6 db Eurocopter Panther AS565 haditengerészeti helikopter számát, míg az így felszabaduló összegből rendezi a tartozását illetve az ezzel […]