|

HTKA Hírhalom 2016. 3. hét

A HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hét kezdetén.

|

MAKSZ 2011 – Visszatekintés sok fotóval

2011-ben tizedik alkalommal nyitotta meg kapuit Moszkvában a Repülési- és Űrhajózási Szalon. Az augusztus 16-21 között zajló rendezvényen 40 országból 842 cég vett részt, 241 repülőgép volt kiállítva, ebből 91 vett részt a dinamikus programban.

|

Ferde szemmel figyelt Medvék

Az orosz gépek Japán közeli útvonalának térképe

Elnézést kérünk esetleges ázsiai olvasóinktól, semmiféle rossz szándék nincs a címben, hiszen időnként máshol is ferde szemmel figyelik a Medvék, azaz az orosz Tu-95 Bear bombázók megjelenését. Japánban meg aztán főleg :) Ázsiai barátainknak szerdán ráadásul szokatlanul nagy fogás jutott, hiszen nem egy Tu-95MS próbálgatta a Japán Önvédelmi Légierő reakcióidejét azáltal, hogy a japán légtér […]

|

Fejlesztések az Orosz Légierőben – II. rész

Cikksorozatunk bevezető részében rávilágítottunk arra, hogy hogyan is áll a helyzet jelenleg Oroszországban és ennek mi volt az előzménye, úgyhogy itt az ideje, hogy rátérjünk a lényegre, az Orosz Légierő repülőeszközeire.

|

HTKA Hírhalom 2010. 18. hét

A HTKA HÍRHALOM olyan hírek gyűjtőhelye, amiket rövidségük, vagy éppen időnk hiánya miatt nem tudtunk kellő formában megírni, így igen lényegre törően, de mégis közzétesszük ezeket minden hétvégén egy csokorba fűzve.