|

Értékeld a Radarfigyelőt!

Közel két hónapja szeli a világhálót a HTKA által indított Radarfigyelő portál, ez alkalomból kérdeznénk Titeket a már nem is annyira újszülött honlapról.

Megcsináltuk, na! :) Voltak az elején kétségek a sikeresség felől, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy jönnek az új olvasók és gyűlnek a lájkok a facebookon (bár nagy szomorúságunkra egyik FB csoporthoz sem csatlakoztok előszeretettel). Szóval ezúton kérnénk ki a véleményeteket az eddigi munkáról, a dizájnról, illetve javaslatokat kérnénk, hogy milyen irányban fejlesszük az oldal. Tehát gyűljenek a kommentek és tessék csak nyomkodni azt a “tetszik” gombot! :)

HTKA csoport
Radarfigyelő csoport

>> Tovább a Radarfigyelőre!

10 hozzászólás “Értékeld a Radarfigyelőt!”

 1. Úgy vágtunk bele az RF-be, hogy a htka-n nem lehet visszaesés tehát tartjuk a napi 4-5 hírt itt :)

  A netarzenálos srác a htka-n írt, de egy idő után belefáradt. Ám úgy tűnik, hogy hiányzik neki az írás :) Mi szeretettel várjuk vissza :)

 2. Nagyon elvész a htka-n a radarfigyelő ajánlója! Rendszerint nem is görgetem le addig az oldalt (én mondjuk 800*600-ban nézem).
  Szívesen olvasom a radarfigyelőt, de néha elfelejtem megnézni… :)
  Ha előrébb lenne az ajánló vagy lenne például egy bannercsík vagy csak egy gomb a htka fejléc közelében, akkor többször kattintanék a radarfigyelőre.

  Általánosan pedig hajrá! Részemről nagy tisztelet a csapatnak, remek munkát végeztek és ez akkor is maradéktalanul igaz, ha néha vitázunk vagy a cikkek szóhasználata alkalmanként kissé pongyola.
  Csak így tovább!

 3. Tartsatok maradinak de nekem kimaradt a facebook az életemből…
  Amúgy nagyon jó az RF! Akinek van iphone-ja vagy ez a “féltégla” telefonja, s tud netezni, annak kincs az oldal. Főleg, hogy linket ad a flightradar24.com-ra. Controspottingolóknak első rangú. Két gép között, lehet olvasgatni!

Fórum hozzászólások

There are no comments in the forum topic that is associated with this post.