|

Elindult a Radarfigyelő!

Örömmel jelentjük, hogy bővült a HTKA Lapcsoport. A januári olvasói felmérés eredményei alapján úgy döntöttünk, hogy lenne rá igény, így érdemes belevágni ebbe az új projektbe. Az azóta tartó tervezés és kivitelezés végre meghozta gyümölcsét, így megszülethetett a RadarFigyelő Portál.

Akik korábban figyelemmel követték a magyar nyelvű polgári repülős portálokat, azok talán tudják, hogy korábban már létezett ilyen névvel egy weboldal, így inkább újjászületésről beszélhetünk. Azonban a feloszlott, kétfős szerkesztőség egyik tagja továbbra is elkötelezett volt a magyar olvasóközönség tájékoztatása iránt, így a HTKA Lapcsoport szerkesztőségével kiegészülve ezentúl a radarfigyelo.hu címen igyekszik nap, mint nap friss hírekkel kiszolgálni a magyar olvasókat.

Próbáltuk minél akadálytalanabbá tenni a két weboldal használatát, azon belül is a kommentelést. Közös felhasználói adatbázis került kialakításra, így nem kell majd mindkét oldalon regisztrálni a hozzászóláshoz, elég csak az egyiken, majd a létrehozott felhasználóval mindkét oldalon be lehet lépni. A htka.hu-n már regisztrációval rendelkezőknek értelemszerűen még regisztrálniuk sem kell, azonosítójukkal beléphetnek a radarfigyelo.hu oldalon is.

Reméljük, hogy sikerül elvárásaitoknak megfelelően alakítani az új oldalt is, mely még itt-ott tökéletesítésre szorul, de ami késik, az nem múlik. :) Igyekszünk a lehetőségekhez mérten továbbra is minden említésre méltó eseményről a lehető leghamarabb tájékoztatást adni.

De addig is jó olvasást és kommentelést kívánunk, barangoljatok kíváncsian az egyre bővülő cikk- és hírkötegben.

Polgári repülésben gazdag időtöltést és kellemes kikapcsolódást kíván a Szerkesztőség!

Tovább a Radarfigyelőre >>>>>>

9 hozzászólás “Elindult a Radarfigyelő!”

Fórum hozzászólások

There are no comments in the forum topic that is associated with this post.