HTKA oldalát régóta figyelemmel követő Olvasóink bizonyára tapasztalták, hogy a Haditechnikai Kerekasztal weboldala szinte minden évben kínált valami újdonságot, ez idén sem lesz másképp.">
|

HTKA közlemény: valami közeleg…

A HTKA oldalát régóta figyelemmel követő Olvasóink bizonyára tapasztalták, hogy a Haditechnikai Kerekasztal weboldala szinte minden évben kínált valami újdonságot, ez idén sem lesz másképp.

A héten a publikált írások mellett egyébbel is kedveskedünk az Olvasóknak, így talán érdemes lesz a szokásosnál többször ellátogatni az oldalra. A háttérben már hetek óta folynak a háttérmunkák, de hogy pontosan mi ez, még TITOK, de egyvalami biztos: VALAMI KÖZELEG. Egy új dolog, és reméljük, hogy ezzel a változással tovább folytatódik a HTKA dinamikus fejlődése. Azonban a változás nem csak a szemmel látható részt érinti, hanem a színfalak mögött is eredményez némi módosulást, így átállási munkálatok alatt valamelyik kisebb forgalmú időszakban minimális intervallumra nem lesz elérhető az oldal, emiatt elnézéseteket kérjük. Bízunk benne, hogy az újdonság jövetelét nem akasztják meg technikai problémák, így utána non-stop elérhető tartalmat kínálhatunk Nektek, ám ha mégis beütne valami nem várt akadály, türelmeteket kérjük, igyekszünk minél hamarabb orvosolni az esetet.

De addig is jó olvasást és kommentelést kívánunk, barangoljatok kíváncsian a végeláthatatlan hír- és cikkrengetegben, a régebbi bejegyzések közt is bármikor találhattok újdonságokat.

HTKA-ban gazdag időtöltést és kellemes kikapcsolódást kíván a Szerkesztőség!

5 hozzászólás “HTKA közlemény: valami közeleg…”