|

Kecskemét 2010 – Fotó pályázat!

A kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató a magyar repülés legnagyobb ünnepe. A két nap során (de már az előtte levő héten is) nézők hada lepi el a hírös város repülőterét és környékét. Közülük sokan fényképezővel a kezükben teszik ezt – profik és amatőrök egyaránt!

Ha te is szeretsz repülőgépeket fotózni, és ott leszel augusztus második hétvégéjén Kecskeméten, ne habozz! Küldd be nekünk legjobb felvételeidet a szerkesztoseg@htka.hu vagy a spawn@htka.hu e-mail címre ‘Kecskemét repülőnap pályázat 2010’ tárggyal (A képeknek tartalmazniuk kell az EXIF információt)!

Fotó: HTKA.hu – Block50 ,

A legjobbakat szavazásra bocsájtjuk, s az öt végső győztes kép fogja alkotni a szavazás lezárulta utáni 5 repülős témájú ‘Beszéljenek a képek’ rovat aktuális fotóját!
De a többiek alkotásai sem vesznek kárba – őket egy külön rovatban jelenítjük meg, a fentihez hasonló módon!

Veszteni való tehát nincsen! A képek témája pedig bármi lehet: repülőgépek, helikopterek, szárazföldi járművek, de akár a repülőnap emberi szereplői vagy érdekes momentumai is! A lehetőség adott – légy TE a HTKA fotós-sztárja!

26 hozzászólás “Kecskemét 2010 – Fotó pályázat!”

  1. Liverbird

    három módja van nekem kettő felel meg de csak egy módon fogok bejutni

    a három mód:
    operátor ajtaja:(ez nekem nem téma)

    pilóta ajtaja: ez mint elvi lehetőség felmerülhet hisz egy kis folyosón át el lehet jutni a deszanttérbe(de egymilliárd az egyhez az esélye annak h megengedi a pilóta h így szálljak be)

    deszanttér ajtók: ezeken keresztül kerülök be egy mi-24-be :)
    de ez még nem 100% csak 90…

  2. Az enyémen is kezd megkopni már a minta. :) Hogy mikor lesz a következő széria? Hát lassan frissíteni kéne már a pólót is, úgyhogy szerintem lassan majd nekiállok.

    „Ja és idén még csinálni kell egy ferihegyi dzsemborit.”
    Alap! A múltkorit úgyis skippelnem kellett.