|

Film-front – táncoló harckocsik

„Film-front” című sorozatunk segítségével a katonai eszközöket, használóikat, valamint azok mindennapjait és bemutatóit tárjuk néhány naponként Olvasóink elé egy-egy hosszabb, rövidebb videóanyag segítségével.

Nos, annyi bizonyos, hogy ez a Film-front történetének legrövidebb része, – elnézést is kérünk miatta – ám a RIA Novosztyi hírügynökség videói között egy érdekes kis felvétel jelent meg a közelmúltban, mely egy eddig nem igazán hangsúlyozott oldaláról mutatja be a T-90-es harckocsit, éppen ezért nem akartuk, hogy veszendőbe menjen, ugyanis tudnak ezek ám szinkronban is táncolni! :)

Igencsak sajnálatos módon a videóanyag csak nagyon rövid ideig koncentrál a dologra és még máshol nem lelehető fel hosszabb anyag, ám egy pár nem átlagos képkockát így is el lehet kapni.

A több tíz tonnás acélszörnyek a Moszkva közeli ramenszkojei lőtéren lejtették zenére „kecses” táncukat, melyre egy bizonyos Andrej Melanyin nevezetű koreográfus tanította be a harckocsik személyzetét pár nap alatt.

A Film-front sorozatunk többi részét ide kattintva nézhetitek meg!

Természetesen szívesen fogadunk hasonló, bemutatni kívánt videókat a szerkesztoseg@htka.hu email-címre. :)

7 hozzászólás “Film-front – táncoló harckocsik”

  1. ezek legalább tudnak valamit hiába azt mondják mindig hogy az oroszok csövesek majd meglátom 6-10 év múlva ki lesz a csöves .
    a mi hadseregünk meg valahol a béka feneke alatt található vagy még ott se. de nem baj jön hende csabika a oszt modernizálja a t-72-eket új festéssel meg egy autó illatositóval a szuper mi-24esek meg szép lassan elrohadnak a mi-17-sek meg mennnek homokzsákot rakni ha másra nem használják