|

Közzétették a Debrecen Airfest meghívottjainak listáját – Frissítve

Bár a Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai Bemutató csak kétévente kerül megrendezésre, azért idén sem maradunk repülős elvezetek nélkül, ugyanis 2011. augusztus 13-án és 14-én kerül megrendezésre a Debrecen Airfest.

Reméljük idén nem kaszálják el az illetékesek a turisztika és az országimázs szempontjából is nagy jelentőségű Red Bull Air Race budapesti állomását, ám az augusztus tartogat számunkra még egy jelentős repülős esemény, a Debrecen Airfestet. A repülőfesztiválra meghívottak listáján több nagy hazai (Besenyei Péter, Veres Zoltán, Nádas Tamás) és külföldi (Turkish Stars, Baltic Bees, We Fly Team, Pioneer Team, Breitling Wingwalkers) név is szerepel, valamint számos szebbnél szebb típus is a levegőbe emelkedik. Várhatóan itt mutatkozik be a Nagyérdeműnek a felújított magyar MiG-15UTI is. A változatos programban a szóló és kötelékrepülések, bemutatók mellett lesz műrepülő és ejtőernyős célbaugró verseny is.

A meghívottak listája a repulonap.hu weboldalon tekinthető meg, későbbiekben ide kerülnek fel a frissített információk is.

Sajnos a Red Bull Air Race facebookos oldalán megjelent információk szerint idén az összes futam elmarad, csak jövőre folytatódik a légi Forma-1.

4 hozzászólás “Közzétették a Debrecen Airfest meghívottjainak listáját – Frissítve”