|

Film-front – Load Diffuser 2010

“Film-front” című sorozatunk segítségével a katonai eszközöket, használóikat, valamint azok mindennapjait és bemutatóit tárjuk néhány naponként Olvasóink elé egy-egy hosszabb, rövidebb videóanyag segítségével.

A napokban fejeződött be a „Load Diffuser 2010” hadgyakorlat, melyen az Egyesült Államokat az Ohio-i Nemzeti Gárda 178. Vadászrepülő Ezrede képviselte. Az amerikai és a magyar vadászrepülőgépek az elmúlt két hétben több mint 220 felszállást teljesítettek és összesen több mint 234 órát töltöttek a levegőben. Lássunk egy kis összeállítást az eseményről:

httpv://www.youtube.com/watch?v=AjRmXJhIJJE

A Film-front sorozatunk többi részét ide kattintva nézhetitek meg!

Természetesen szívesen fogadunk hasonló, bemutatni kívánt videókat a szerkesztoseg@htka.hu email-címre. :)

11 hozzászólás “Film-front – Load Diffuser 2010”

  1. „B-2 ezt írta:

    A Mi-24-esnek milyen új kiömlője van! Még nem is láttam a mieinken.”

    Nem új kiömlő az, hanem EVU. Eltereli a gázsugarat a forgószárnyhoz, ami így szétteríti és jelentősen csökkenti a hőképét a gépnek. Rendszeresítve van kezdetektől, csak nincs állandóan felszerelve praktikussági okokból:)

  2. @molni: jahm, a vágás az jó, de a zenei aláfestésként szerintem sem passzol az AC/DC…

    Másra nem is lehet repülős videót csinálni? :(
    Kicsit olyan ez, mint az orosz videók esetében. Iszonyat nagy részük ugyanazzal a 2-3 Rammsteinn számmal van aláfestve. Báhh…

    @Fade: na, az az 1 Mbit egy hosszú történet… ADSL és @home egyébként. Mondjuk most majd talán, de nem akarom elkiabálni :)