|

HTKA Block 6

Bő 3,5 évvel a Block 5 szolgálatba állítását követően elérkezett az idő, hogy újból megvariáljuk a dolgokat. Hogy egyszerűbb legyen a dolog arculati megújulást, fórum motor váltást kombinálva szervercserével.

Arculat

Responsive, kijelzőmérethez alkalmazkodó arculati felfrissítését kapott az oldal – ami ezúttal nagyjából rendben működik is, mert hiszen a Block 5 is responsive volt, csak köszönet nem volt benne…

Nem ragozom – főleg így iccakai fél 3 magasságában írva mindezt: nyúzzátok, szokjátok, ha valami nem tetszik, nem működik, stb., akkor irány a Visszajelezések topic!

Új tartalom típusok

Rendszeresen frissülő tartalmi elemként köszönnek be a fotó és videó posztok, melyek nem túl meglepő módon fotókat és videókat fognak felvonultatni. A fókusz a multimédiás tartalom lesz, ám a látottakhoz igyekszünk hosszabb-rövidebb kommentárt fűzni, hogy kerek legyen a történet.

A heti Hírhalom kiegészítőjeként funkcionálnak majd a rövid hírek – ezek elsősorban akkor lesznek publikálva, ha valami lényegesebb hír van, ami nem ér rá a következő Hírhalomig, ám mindössze pár mondatban le lehet tudni.

Ezen tartalmakat eddig nagyobbrészt a Facebook oldalunkra raktuk ki – mostantól ide (is) fogjuk.

Új fórum

Sokatokat érint az új fórum motor is.

Nektek számos kellemes kis apróságot biztosít, – melyekről majd a napokban lesz még szó – nekünk sokkal jobb üzemeltethetőséget.

Fontos, hogy a Block 5-el bevezetett bejelentkezési mód ment a levesbe, az oldal regisztrált olvasói bázisát csak és kizárólagos jelleggel a mostantól a forum.htka.hu címen elérhető fórum kezeli, ott kell bejelentkeznetek.

Bejelentkezni a „Bejelentkezés, vagy regisztráció” fülre kattintva lenyíló ablakban van lehetőség. Itt van az elfelejtett jelszó link is. ,

Nem pánikba esni, hogy nem tudtok bejelentkezni! A régi jelszavaitokkal nem fog menni, csináljatok egy jelszócserét és utána már működni fog a bejelentkezés. Aki esetleg olyan okokból záródik majd ki, hogy már nem működő email cím van megadva a profiljában és a fórumcsere előtt nem volt jelenése módosítani, az dobjon egy emailt a szerkesztoseg@htka.hu címre és vagy módosítjuk a beállított email címet, vagy ráteszünk a fiókra egy ideiglenes jelszót.

Bejelentkezés után a felhasználói profil oldalatokon beállítható minden – avatar, személyes adatok, mellőzött/ignorált tagok listája, stb.

A látogatók felé néző felületét már nagyobbrészt magyarosítottam, de itt-ott azért akadnak még angol szövegek.

 

Egy szó, mint száz: nyúzzátok, szokjátok, ha valami nem tetszik, nem működik, stb., akkor irány a Visszajelezések topic!